Wie zijn wij

Goed ontworpen software brengt rust en evenwicht in een organisatie, draagt bij aan de opbrengst en creëert ruimte voor nieuwe activiteiten.

Pioen Partners streeft erna de systemen zo te ontwikkelen dat deze eenvoudig zijn in gebruik en datgene doen waarvoor zij bedoeld zijn. Dat klinkt triviaal, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak lastige klus. Wij onderscheiden ons van andere softwarebedrijven door de korte lijnen tussen de ontwikkelaars en de klant.

Wij stellen u als klant graag centraal bij de ontwikkeling van de systemen. Of het nu gaat om maatwerk software of om een standaard systeem. Uw inbreng is van groot belang. Alleen op die manier kunnen wij goed werkende systemen bouwen.

“Pioen Partners streeft erna de systemen zo te ontwikkelen dat deze eenvoudig zijn”

Veelal blijven wij na ontwikkeling en implementatie nauw betrokken bij de activiteiten van onze klanten. We volgen nieuwe activiteiten op de voet en kijken samen met onze klant naar mogelijkheden om zijn investeringen zo rendabel mogelijk te maken.

Ons streven is om met onze klanten een langdurige relatie op te bouwen en dit willen we graag bereiken door op een eerlijke manier mee te denken en de belangen van de klant, ook op de lange termijn, voorop te stellen.

Pioen Partners is een dynamisch bedrijf. De lijnen zijn kort waardoor we snel en duidelijk kunnen communiceren, zowel intern als extern. We zijn een onafhankelijke en zelfstandig opererende organisatie met klanten in alle geledingen van de maatschappij en het bedrijfsleven.

Volg ons
 
Clubs
Aalst   
Active Company Antwerp 
Antwerpen 
Aqua Club Braine l 
Aqua Sport Brugge 
BARRACUDAS 
Blankenberge 
Brugge 
Brussels 
BRUSSELS GAY SPORT 
Calypso 
Ciney 
Dendermonde 
Eeklo 
Ensival 
Ent. Brugge Tielt 
Entente BLA RBP SCSG 
Entente BLA SCSG 
Entente Calypso BLA 
Entente Gentse Eeklo 
Entente RZV ASB 
Entente Tielt Roeselare 
Entente WZK ASB 
Eupen 
Genk 
Gentse 
Hasselt 
Helios 
Ixelles 
Kortrijk 
KU Leuven 
La Louvière WP 
Ladies Oost West (WPW BZV ZNA) 
Leuven Aqua 
Mechelen 
Merksem 
Mons 
Mouscron 
National TEAMS 
Nieuwpoort 
Oostende 
ORCA Bilzen 
Roeselare 
Seraing 
Soignies 
Strombeek 
Tielt 
Tournai 
VZ Gent 
Waregem 
Wase 
Waterloo Natation 
Waterpolo een 
Waterpolo twee 
Willebroek 
WP Oostende Gentse 
Zomergem