Privacyverklaring

Privacyverklaring Waterpolo-online.com

Dit is de Privacyverklaring voor Waterpolo-online.com van Pioen Partners BV, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56842384, gevestigd aan de Twentepoort West 38, 7609 RD in Almelo. Pioen Partners BV valt hiermee onder het Nederlands recht.

Toelichting Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing, waarmee privacywetgeving centraal geregeld is voor de hele Europese Unie. De Europese Unie wil mensen hiermee meer controle geven over de manier waarop organisaties met hun persoonsgegevens omgaan. De snelle ontwikkelingen in onder andere cloud-technologie zorgen namelijk voor nieuwe manieren om gegevens in te zetten en te gebruiken. Door de wetgeving inzake gegevensbescherming te versterken en zwaardere handhavingsmaatregelen te introduceren, wil de Europese Unie dit een halt toeroepen en het vertrouwen in de opkomende digitale economie verbeteren.

Waterpolo-online: software voor het beheren van de waterpolocompetitie met alle facetten die hierbij horen. Het betreft de planning van wedstrijden, planning van scheidsrechters en officials, verslaglegging van het wedstrijdverloop van alle wedstrijden met hun spelers en betrokkenen. De afhandeling van tuchtzaken. Dit wordt gedaan in het online beheersysteem. Daarnaast worden gegevens gepubliceerd via de website, beschikbaar gesteld via een API en gepubliceerd via de Waterpolo-online App.

Registreren
Voor de meeste onderdelen van de software van Pioen Partners geldt dat u er pas gebruik van kunt maken nadat een gebruikersaccount voor u is geregistreerd. Het aanmaken van een gebruikersaccount wordt verzorgd door daartoe gemachtigde medewerkers van uw organisatie (beheerders).

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze online service kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Verstrekking aan derden
Uw organisatie zal de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk is in het kader van de overeenkomst die zij met u zijn aangegaan. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze online service kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Cookies
Binnen de software van Pioen Partners wordt gebruik gemaakt van cookies voor diverse, functionele doeleinden.
Daarbij kunt u denken aan:

  • onthouden van invoer zodat u e.e.a. een volgende keer niet opnieuw hoeft in te typen / in te stellen
  • onthouden van sessie-status (ingelogd/niet ingelogd)
  • onthouden van persoonlijke voorkeuren (bijv. kolombreedtes, open/dichtklappen van panelen)

Het inschakelen van cookies in uw browser is vereist voor een correcte werking van de software.

Bij gebruik van de software van Pioen Partners worden geen cookies geplaatst door derden. Bij gebruik van de software van Pioen Partners wordt geen gebruik gemaakt van Google Analytics, noch van vergelijkbare partijen.

Gegevens

Ten behoeve van de registratie van de waterpolo competitie worden de volgende gegevens vastgelegd:

Scheidsrechters:

  • Naam*
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • IBAN
  • Telefoonnummer

Spelers:

  • Naam*
  • Startnummer*
  • Geslacht*
  • Geboortejaar*
  • Nationaliteit*

Clubs:

  • Naam*
  • Contactpersoon
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Gebruikers:

  • Naam*
  • E-mailadres*
  • Gebruikersfunctie(s)

Wedstrijdverloop:

  • Wedstrijdkenmerk
  • Deelnemende spelers
  • Wedstrijdkenmerken

Met * gemarkeerd zijn minimaal verplichte gegevens die vastgelegd worden bij een persoon.

Beveiliging
Wij nemen doorlopend passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De organisatie die aan u een gebruikersaccount voor de software van Pioen Partners heeft verstrekt, bepaalt hoe lang (persoons)gegevens binnen de software worden bewaard.

Appstores
Apps zijn te downloaden via de appstores; Google Play en de App Store van Apple . Uw organisatie heeft geen invloed op de persoonsgegevens die de aanbieders van deze appstores verwerken en waarvoor. Wij raden u aan de relevante privacyverklaring te lezen van de aanbieder van de appstore waarmee u de app heeft gedownload.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze online service zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?
Mocht u verder, na het lezen van deze privacyverklaring, nog vragen en/of opmerkingen hebben over de omgang met persoonsgegevens binnen de software van Pioen Partners, dan kunt u het beste contact opnemen met uw organisatie via de contactgegevens die u reeds bekend zijn.

Volg ons
 
Clubs
Aalst   
Antwerpen 
Blankenberge 
Brugge 
Brussels 
Brussels Gay Sport 
Calypso 
Ciney 
De Dolfijnen Zwemclub Zomergem 
De Meerkoet Bree 
Dendermonde 
Eeklo 
Ensival 
Ent.Nag.LouvièroisesCinaciennes WP 
Eupen 
Genk 
Gentse 
Hasselt 
Helios 
Ixelles 
Kortrijk 
La Louvière 
Leuven Aqua 
Mechelen 
Merksem 
Mons 
Mouscron 
National Dames 
Oostende 
ORCA Bilzen 
Roeselare 
Seraing 
Soignies 
Strombeek 
Tielt 
Tournai 
Vlams Brabant Waterpolo 
VZ Gent 
Waregem 
Wase 
Waterpolo een 
Waterpolo twee 
WPC Nieuwpoort