Wat is het Digitaal Wedstrijd Formulier?

Digitaal Wedstrijd Formulier

Het Digitaal Wedstrijd Formulier werkt eenvoudig. U kunt ruim voor de wedstrijd de wedstrijdgegevens ophalen. U krijgt dan direct alle gegevens die nodig zijn zoals wedstrijdnummer, scheidsrechters, spelers en coaches. Voordat de wedstrijd begint kunt u hierin aanpassingen aanbrengen. Een invaller kan eenvoudig worden toegevoegd aan de spelerslijst.

Zodra de wedstrijd begint heeft u alles gereed. Elke keer als er een actie plaatsvindt in de vorm van een doelpunt kunt u deze direct vastleggen. U ziet dit ook direct in beeld. Bij het aanmaken van fouten hoeft u alleen de actie te registreren het systeem vooorziet het formulier van alle kruisjes en strepen die gezet moeten worden.

Digitaal Wedstrijd Formulier

Eén van de bijzondere eigenschappen van het Digitaal Wedstrijd Formulier is dat de bediening eenvoudig is. U hoeft alleen maar aan te geven wie wat heeft gedaan. Hiervoor zijn drie muisklikken nodig. Daarnaast geeft u de tijd op en de actie ligt vast.

 

DWF cursus presentatie

Hieronder vindt u de prezi presentatie die u kunt gebruiken om uitleg te geven aan uw W-Officials. De cursus presentatie is een handig hulpmiddel om het DWF beter te begrijpen.

 
Download het DWF

U kunt het Digitaal Wedstrijd Formulier downloaden via de volgende link:

Digitaal Wedstrijd Formulier.

U wordt door middel van een wizard door de installatie heen geholpen.