waterpolo-online.com
 

Wie wordt de laatste halve finalist?

Vanavond staat de laatste kwartfinale in de Beker van Belgie op het programma. Brussels neemt het op tegen uittredend bekerwinnaar Doornik. Over het algemeen is Brussels tevreden over het seizoen dat ze draaien in eerste klasse. Ze haalden enkele mooie resultaten, waaronder een overwinning in Kortrijk en een bekeroverwinning tegen La Louviere.

Doornik is uiteraard favoriet voor vanavond’ zeggen ze bij Brussels. De hoofdstedelingen missen een 3tal spelers vanavond en bovendien is Doornik ook gewoon een sterkere ploeg, dat bleek uit de onderlinge resultaten (16-8 in Doornik / 10-20 in Brussel)

Brussels heeft nog hoge verwachtingen voor de rest van het seizoen. Ze willen nog 3 punten pakken tegen Brugge en Mons en hopen op een stunt thuis tegen Kortrijk

Doornik verkeert de laatste weken in goede vorm. Ze wonnen tot nog toe al hun wedstrijden in 2018 en veroverden bovendien de leidersplaats na een felbevochte zege tegen Antwerpen. Als uittredend bekerwinnaar willen ze uiteraard ook dit jaar weer meestrijden tot het einde.

We wensen beide ploegen veel succes!