pioen partners
waterpolo-online.com

Vertrek Joeri Van Steenberghe als nationaal coördinator Waterpolo

De voorzitters van de KBZB en de nationale sportcommissie waterpolo werden zondagavond 15 mei 2022 op de hoogte gebracht door de heer Joeri Van Steenberghe dat hij zijn functie als nationaal coördinator waterpolo neerlegt. Dit omwille van persoonlijke redenen. Alhoewel we deze beslissing ten zeerste betreuren, kunnen we ze alleen maar respecteren.
De heer Van Steenberghe heeft in zeer moeilijke corona omstandigheden uitstekend werk geleverd. Hij heeft de Red Sharks en de Black Waves terug op de rails gezet, heeft (internationale) stages mogelijk gemaakt en deelnames aan de EU Nations en het Europees kwalificatie toernooi verzekerd.
Daarnaast heeft hij mee de contouren van een meerjaren plan voor Team Belgium Waterpolo uitgetekend, inclusief het opstarten van de jeugdselecties.
We willen Joeri dan ook hartelijk bedanken voor het geleverde werk en de fundamenten die mede dankzij hem gelegd zijn voor de toekomst van Team Belgium Waterpolo.
De voorzitters zullen nu samen met de nationale sportcommissie de nodige stappen ondernemen om een vervanger of vervangster voor de heer Van Steenberghe te vinden zodat we de overdracht zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen en de continuïteit van Team Belgium Waterpolo niet in het gedrang komt. Hierover zullen we binnenkort verder communiceren.

Voor KBZB
Co-voorzitter
Mr. VANGERVEN Pieterjan