waterpolo-online.com
 

Oproep voor vrijwilligers

Reeds twee en een half jaar geleden hebben wij deze Facebook-pagina opgericht. Mocht iemand ons toen verteld hebben waar we vandaag zouden staan, we hadden hem of haar nooit geloofd. Maar toch. We hebben, in alle bescheidenheid, al een mooi parcours afgelegd.

Wat begon met een simpele gedachte als: “Er bestaat geen enkele pagina op Facebook die bericht over waterpolo in België”, is ondertussen uitgegroeid tot een pagina met meer dan 1.100 likes (waarvoor dank!) en een heuse website. Begonnen we indertijd simpelweg met het publiceren van de uitslagen in eerste en tweede klasse, maken we tegenwoordig voorbeschouwingen van wedstrijden van eerste tot vierde klasse en uiteraard ook van de damescompetitie. Daarnaast schrijven we ook telkens een weekendoverzicht, communiceren we beslissingen van de KBZB en het directiecomité, deelden we uitslagen en foto’s van het internationaal toernooi in Loulé en nog zo veel meer.

Sinds enkele dagen hebben we ook een eigen Instagram-pagina en we besloten ook om Twitter een tweede leven in te blazen. Zoals jullie merken, is ons kleinschalig initiatief uitgegroeid tot een iets ambitieuzer project. Zo’n ambitieus project vergt natuurlijk wat meer tijd, iets waaraan drie studenten allesbehalve een overvloed hebben.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons af en toe een handje willen toesteken om eens een voorbeschouwing te schrijven. De enige vereiste is een vlotte pen hebben en een gezonde interesse/voorliefde voor onze mooie sport koesteren. Daarnaast zoeken we ook mensen die goed overweg kunnen met Photoshop, Paint et cetera zodat we altijd een leuke afbeelding op de website kunnen publiceren ter begeleiding van een voorbeschouwing of weekendoverzicht.

Mensen die geïnteresseerd zijn, mogen een berichtje sturen naar onze Facebook- of Instagram-pagina of een mailtje naar belgianwaterpolo@outlook.be. Ten slotte willen we Antoine en sinds kort ook Arthur bedanken. Zonder hen was het onmogelijk om tweetalige artikels te publiceren. Wij focussen ons nu volop op de examens, maar vanaf begin februari zijn we terug van de partij voor de terugronde van de competitie!

Met vriendelijke groet en alvast een spetterend 2018 met veel waterpoloplezier toegewenst.

Gilles, Matthis en Leander
De beheerders