waterpolo-online.com
 

Nieuwe website Belgisch Waterpolo Online

Vernieuwde officiële website online!

Officieel Logo Belgian Waterpolo

Het seizoen 2017 – 2018 brengt tal van veranderingen en vernieuwingen met zich mee.  Een maand voor aanvang van de competitie lanceren we als eerste vernieuwing ons officieel communicatieplatform waaraan het Digitaal Wedstrijdformulier gekoppeld is.  Vanaf dat de competitie officieel in gang gefloten wordt zal de website een plek worden waar gigantisch veel informatie kan gevonden worden.

Via de website kunnen we als sportfederatie ook vlotter communiceren met iedereen die interesse heeft in onze sport.  Wedstrijden kunnen live gevolgd worden, statistieken zijn vlot raadpleegbaar en tal van andere nieuwe functies worden nog in de loop van het seizoen toegevoegd.

Berichtgeving zal in functie van het thema en onderwerp in het Nederlands, Frans of het Engels te lezen zijn.  We garanderen alvast dat bij aanvang van de competitie de website volledig tweetalig beheerd zal worden.

Naast de officiele website, blijven onze facebookpagina  en ons twitterkanaal de instrumenten waar we interactief en hashtagsgewijs met elkaar kunnen communiceren.  Onze voorlopige website Belgian waterpolo blijft nog een tijdje dubbel lopen tot alle kinderziektes opgelost zijn.

Het beheer van de content wordt in handen gegeven van een groep dynamische jongeren die het geheel levendig en de website up-to-date zullen houden.